Beginner or Expert?

Let's make "Iconic Nails"

Welkom in de wonderbaarlijke wereld van de nagels. 

Ontdek het aanbod aan jouw vingertippen.

Bereik gegarandeerd een hoger niveau.

Basis - Professional - Master

Een doorgedreven opleiding met structuur en systemen die reeds meer dan 10 jaar geperfectioneerd werden om jou DE beste opleidingen aan te bieden.

BASIS: Het is cruciaal om als beginnende nagelstyliste de juiste technieken aangeleerd te krijgen. Deze lessen zijn de basis naar jouw succesvolle carrière!

PRO: Wil je meer technieken ontdekken? Leer hier dan extra methodes en technieken om jezelf te perfectioneren. Na deze opleiding ben je gegarandeerd klaar om te starten als professioneel nagelstyliste. 

MASTER: In deze opleiding krijg je lessen die jou zullen onderscheiden van jouw concurrenten. Een must indien je  jezelf wenst te perfectioneren en te onderscheiden.

Jouw doel bereiken is onze missie. 

GEL OPLEIDINGEN ACRYL OPLEIDINGEN ONTDEK HET VERSCHIL TUSSEN GEL & ACRYL

Build UP To Perfection

Heb je een basis? Of ben je al jaren bezig als styliste Maar het lukt jou net niet die stap hoger te geraken? Dan is dit op jou lijf geschreven.

Je ziet overal foto's verschijnen van nagels waarvan de perfectie ervanaf druipt. Jij durft je werk niet tonen. Ken je dat? Of maak je mooie nagels maar zit je er gewoon nog te lang aan?

Ben je reeds enkele of vele jaren bezig? Je wil mee zijn met de nieuwste trends of je wil toch enkele niveau's boven je concullega's blijven. Dan is dit écht iets voor jou!

Reverse French, Nagelbijters, shorties,... & nog veel meer online opleidingen! Je ontdekt het hier allemaal!

MEER INFORMATIE

Freestechnieken Basis & Perfectie

Heb je nog nooit met een freestoestel gewerkt? Dan is het een absolute noodzaak om hierin een workshop te volgen. Zodanig je jezelf en je klanten beschermd. Je kan mooie zaken bekomen met een frees, maar ook véél schade berokkenen. Dus deze workshop is écht iets voor jou! Leer stap voor stap de DO & DON'T van werken met de frees.

OF

Werk je reeds met de frees? En wens je je te perfectioneren zowel in het plaatsen van nagels als de combinatie met alle mogelijkheden van het werken met de frees en het bekomen van een e-manicure? Dan zal je hier zeker je succes vinden.

MEER INFORMATIE

Nail Art & Design

Jouw dromen & de fantasieën van  jouw klanten waarmaken, is dat niet mooi? De wondere wereld van Nail Art en Design brengt afwisseling en voldoening.

Deze wondere wereld is zo uitgebreid en steeds in ontwikkeling. Het is niet meer weg te denken. Of je nu subtiel of opvallend wenst te gaan, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook hier zitten wel overwogen technieken en ideeën in verweven. Leer ze allemaal op jouw tempo. Stap in de wonderbaarlijke wereld van Fantasie, pracht, praal & glitter. 

MEER INFORMATIE

Business Ontwikkeling

Je leerde nagels plaatsen, maar wie leerde je ooit hoe je ondernemer moet zijn? 

Hoe krijg ik mijn agenda vol? Hoe lees ik die cijfers van de boekhouder? Hoe gaan mensen me vinden? Hoe succesvol zijn? 

Het ontstond als een passie, maar nu ben ik slaaf van mijn bedrijf... OF help ik krijg mijn agenda niet vol.

Hoeveel moet ik verdienen om fulltime nagels te plaatsen?

Herken je dit? Dan is dit écht voor jou weggelegd.

MEER INFORMATIE

LEVEL UP - INVENT YOURSELF

Het is jouw kans, grijp ze! Wacht niet langer! Bereik stap voor stap het hoogste niveau van bij jou thuis.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.