Over Ons

Deze Site werd opgericht voor en door nagelstylistes, met als primair doel alle startende of ervaren nagelstyliste een of meerdere niveau's hoger te tillen. 

Dit dankzij weloverwogen en uit ervaring werkende hedendaagse methodes toe te passen. En uit ervaringen en resultaten van cursisten steeds ons eigen niveau's bij te stellen om zo gepersonaliseerde cursussen te kunnen aanbieden.

Wij kunnen jou garanderen dat je een onvoorziene waarde en hoger niveau zal bereiken dankzij het volgen van deze cursussen.

Dit omdat reeds honderden cursisten ons een score geven van meer dan 95%.

zo kunnen alle stylistes op eigen tempo hun doelen bereiken

Voor jou zou dit betekenen dat je je niet meer hoeft te verplaatsen om alle kennis op te doen die nodig is om jou niveau, waar deze ook nu staat met rasse schreden te verhogen. EN is jouw droom bereiken eindelijk binnen handbereik zonder beperkingen!

Wil jij écht een TOP nagelstyliste worden? 

Dan is dit platform écht iets voor jou!

We bieden jou  kennis en ervaring van meer dan 20jaar. Leer van de meesters en voorkom zo fouten te maken die zij maakten doorheen hun carrière. Dankzij dit platform kan je geld uitsparen dit doordat diegene die de weg reeds bewandelden jou zullen aanleren wat je best wel en niet doet om succesvol te zijn in jou vak.

Wil jij dit ook? Ga de uitdaging dan nu aan! Schrijf je, volg een cursus, of blijf op de hoogte totdat het jouw tijd is de evolutie aan te gaan.

Voor alle verdere vragen kan U terecht [email protected]