BASIC - PRO - MASTER GEL

Wens je nagelstyliste te worden? Maar een styliste die zich kan onderscheiden van anderen? Dit van bij JOU thuis! Kies uit Gel of Acryl.

Jouw docente:

ILSE KONINCKX

Met reeds meer dan 20 jaar ervaring wil ik graag ook jou helpen om nagelstyliste te worden.

Voor mij sta jij op de eerste plaats! Service, begeleiding en hulp zijn de factoren die ik het belangrijkste vind om jou te helpen.

Volg je de opleiding? Vraag dan zeker naar jouw persoonlijke feedback & begeleiding, zo kan ik  jou helpen om nog beter te worden.

Hieronder reeds enkele foto's van cursisten na het volgen van de 1e les.

Basic

Wil je ontdekken of nagelstyliste iets voor jou is ? Wil je startten als hobby? Of werk je graag plan per plan tot professional? 

Dan is dit zeker iets voor jou.

Je ontdekt alles over hoe je jouw producten gebruikt. Hoe je penselen dient te onderhouden. 

Maar vooral leer je Kunstnagels plaatsen, De juiste APEX plaatsen, vormvijlen, een bijwerking doen, Color en French Manicure plaatsen in 4 gedetailleerde  lessen in meer dan 220min of bijna 4u lesopnames.

Bovenop maak je reeds kennis met de wondere wereld van Nail Art.

MEER INFORMATIE

Basic +

Heb je de smaak te pakken en wil je toch professioneler aan de slag? Dan is deze opleiding een absolute aanvulling.

In gedetailleerde lessen leer je correct werken met een freestoestel en gebruik de gepaste bits.

Je leert nagels verlengen met sjablonen, ontdekt een heleboel meer over de mogelijkheden in Nail Art en ook de volledige Nagelanatomie en aandoeningen.

  • Freestechnieken
    • Bijwerking
    • Volledig verwijderen
  • Verlengen met sjablonen
  • Basic nail art
  • Nagelanatomie Theorie 

 

MEER INFORMATIE

PRO

Je wenst professioneel te starten, je bent overtuigt en wil meteen alles leren zoals het moet. Geen half werk voor jou, maar een intensieve training die je meteen de mogelijkheden geeft die je nodig hebt om een uitgebreide basis te bekomen en zo professioneel te starten. 3 modules en meer dan 12u les zullen van jou een topper maken.

MEER INFORMATIE

MASTER

Alle technieken en methodes die nodig zijn om een salon te kunnen opstarten. OF ben je al professioneel bezig maar je wenst alle hedendaagse technieken meteen in 1 module aan te kopen.

Wat mag je verwachten: Reverse French en Reverse Inlay technieken. Nagelcorrecties van Nagelbijters en andere nagelaandoeningen. Verschillende soorten vormen zoals Almond en Shorties. Uitgebreid aanbod Nail Art.

Maar ook kan je Business Training genieten, want leerde jij ook een bedrijf runnen, hoe klein deze ook opstart?

Dit is écht een volledig pakket van meer dan 20 lessen. 

MEER INFORMATIE

Aparte Modules

Bekijk hier alle opleidingen die jou tot een geweldige nagelstyliste kunnen omtoveren!

Basisopleiding + Productenpakket

Normaal kost de basisopleiding €350, en het productenpakket €436,75. Totaal komt dit op €786,75, MAAR jij kan dit verkrijgen aan €629,40.

Bekijk hieronder wat je kan verwachten in jouw productenpakket:

"Ik volg sinds kort een opleiding tot nagelstyliste en heb echt al super veel bijgeleerd door de vakkundige uitleg en jaren ervaring van Ilse en Tessa. Ze staan je altijd bij met raad en daad, niets is te veel en het zijn super toffe madammen! Ook hun online opleidingen zijn super! Je kan thuis op je gemak de filmpjes herbekijken terwijl je ondertussen aan het oefenen bent. Zowel Ilse als Chloé leggen dit super goed uit zodat je direct aan de slag kan. "

Recensie
Sylvie Vanfl.

FAQ

Steeds kan je bij ons terecht voor al je vragen, met veel plezier geven we jou raad en advies. Dit zijn enkele vragen die we vaak reeds kregen en die jou misschien kunnen verder helpen.

1. Zal ik mooie nagels kunnen plaatsen? Mijn antwoord is natuurlijk! Klinkt cliché, maar het is zo. En als ik eerlijk mag zijn alles hangt af van jou! Als je de online lessen kijkt en slechts elk onderdeel 1 x toepast ga je geen successen boeken, dat lukt in geen enkele les live of online.  Maar als jij het echt meent dan zijn er geen geheimen in de lessen en zal je veel verder geraken dan live in en leslokaal te volgen. Het is net alsof je privéles krijgt. Lukt een stap niet dan kijk je telkens terug opnieuw en zal je het helemaal onder de knie krijgen. Die luxe heb je live niet. Je ziet het 1x en dan moet je het zelf doen. Dus absoluut je zal na iedere module een enorme voorruitgang zien in hoe mooi jij nagels kan plaatsen.

2. Zal ik wel allemaal kunnen maken? "Oefening baart kunst" Ik heb reeds honderden stylisten getraind en ze konden het allemaal maken. Niet allemaal evengoed, maar dat hangt echt af van jouw eigen inzet.

3. Wie helpt mij wanneer ik iets niet begrijp? Je kan steeds reactie nalaten onder iedere video, maar je kan ons ook bereiken via Facebook, maar per mail zijn we ook steeds bereikbaar [email protected]

4. Welke producten gebruik ik? Natuurlijk ben je vrij hierin je eigen keuzes te maken. Weet alleen dat je resultaat afhangt van je kwalitatieve keuze. We kiezen ervoor tijdens de lessen enkel te werken met de hoogste kwaliteit en bieden hiervoor heel handige en voordelige startpakketten. Het is voor je eigen voorruitgang in basistrainingen toch uiterst aangeraden met dezelfde producten te werken die ook in de lessen gebruikt worden. Zodanig je ook alles begrijpt en weet wat waarvoor gebruikt kan worden.

5.. Hoe weet ik wat ik nodig heb om te kunnen deelnemen? Voor de lessen aanvangen zijn er productuitleg video's dewelke jou aantonen wat je nodig hebt. Alsook handige download waar alles opgelijst wordt. Ook zijn er voor ieders budget zéér uitgebreide startpakketten ter beschikking. 

6. Krijg ik na afloop een certificaat? Je ontvangt per Mail een volwaardig certificaat toegezonden, je hoeft ons enkel te mailen om deze te ontvangen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.