BASIC +

BEKIJK HET AANBOD ONTDEK DE PRODUCTEN!

Basic + Opleiding

Heb je de smaak te pakken, ken je reeds een basis gelnagels plaatsen en wil je toch professioneler aan de slag? Dan is deze opleiding DE meerwaarde voor jou. In 4 gedetailleerde lessen leer je oa correct werken met een freestoestel en gebruik de gepaste bits. Je leert nagels verlengen met sjablonen, ontdekt een heleboel meer over de mogelijkheden in Nail Art en ook de volledige Nagelanatomie en aandoeningen. DIt is wat je mag verwachten:

Les 1 Basic+

Freestechnieken

In deze les leer je werken met een frees. Maar alvorens we dat doen, moet je wel weten hoe een frees werkt en welke freesbits voor wat gebruikt worden, dus dit leggen we jou eerst uit.

Je leert een oude set af te vijlen (en opnieuw te plaatsen), alsook de nagelriemen bij te werken met je frees. 

Les 2 Basic+

Verlengen met Sjablonen

Het is een level Up techniek, maar een zo fijne als je deze kent. Het is ook zeer aangenaam voor de klant geen lijm te voelen tips en voelt meteen aan alsof het nagels van zichzelf zijn.

Voor jou is het belangrijk een techniek te leren die je meteen in de hand kan krijgen., want er bestaan zoveel variaties van aanbrengen, dat we uit ervaring weten dat deze technieken echt eenvoudig aan te leren zijn.

Leer op de juiste manier sjablonen plaatsen, zodat je correct de nagels kan verlengen met sjablonen.

Les 3 Basic+

Basic Nailart 

Er is een zéér ruim aanbod Nail Art mogelijkheden De Basic Nailart is belangrijk de eigenschap van gel te leren beheersen en in gebruik te nemen. het leren van een Marbel effect, sugar Nails en stones op de nagels is zeker een belangrijke te kennen en kan je eindeloos toepassen.

Dit is een enorm leuk Nailart design dat heel het jaar door gebruikt kan worden.

Les 4 Basic+

Nagelanatomie 

Les 4 bestaat uit het theoretisch gedeelte. Als nagelstyliste is het belangrijk te weten waarmee je bezig bent, wat je allemaal kan meemaken, maar ook zelf veroorzaken. Het theoretische gedeelte is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook om het vertrouwen van je klanten te winnen.

Als je klanten vragen stellen over hun nagels, moet jij zonder probleem op kunnen antwoorden. Jij bent namelijk de expert in nagels. Als jij weet waarover je spreekt zullen klanten je snel gaan vertrouwen.

Module "BASIC+"

Je kan kiezen je opleiding te volgen per module of meteen een pakket te kiezen aan voordeeltarief.

VOORDEEL PAKKETTEN

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.