PRO

Gel opleiding

BEKIJK HET AANBOD

Pro Opleiding

Je wenst professioneel te starten, je bent overtuigt en wil meteen alles leren zoals het moet. Geen half werk voor jou, maar een intensieve training die je meteen de mogelijkheden geeft die je nodig hebt om een uitgebreide basis te bekomen en zo professioneel te starten. Na de Basic en de Basic+ module kan je starten met de PRO module OF 3 modules voordeel pakket met meer dan 12u les zullen van jou gegarandeerd een topper maken.

Les 1 PRO

Gellak plaatsen & verwijderen

Leer gellak plaatsen en verwijderen in Les 1. Je leert een gewone set gellak zetten, dus Basislaag - Kleurlaag - Topcoat. Maar je leert ook een set zetten met Rubberbase.

Rubberbase geeft een optimale hechtingen is ideaal ALLE oneffenheden te egaliseren. Ideaal voor klanten die geen gelnagels wensen, want ondanks zijn flexibiliteit geeft hij iets meer sterkte dan enkel de strijklagen gellak, die we ook aanleren.

 

Les 2 PRO

Vijltechnieken & Tempotraining

Hoe kan ik nu sneller werken?

Leer het hier! "Time is money" in de professionele wereld dus dien jij ook deze wijze aan te leren om op een snelle en zeer eenvoudig manier nagels te kunnen plaatsen.

Het zit hem vaak al in de kleine dingen en het gebruik van het juiste systeem. Breng je Tempo omhoog en werk nagels af in 1u tot max 1u30 tijd. Leer hier wat je juist in je automatisatie moet aanleren om stap voor stap sneller te werken.

Les 3 PRO

Nailart 

In deze les zie je verschillende nailart en ga je een stapje verder dan dat je tot nu toe al deed. Leg je basis over hoe je fijne lijnen kan maken en kan combineren met je Sugar effect

Daarnaast je krijgt ook te zien hoe een stempel werkt. MAAR we hebben ook nog verrassingen het zal zéér leuk worden.

Les 4 PRO

Vijlen en vormen 

Les 4 bestaat uit het maken van de verschillende vormen: Recht, Rond, Amandel. 

We zagen reeds verschillende vormen, maar het is belangrijk deze technieken doorgrond te kennen. Wat is de werkelijke techniek erachter? Je leert het hier hoe je alle nagels de gelijke vorm maakt en welke de meest voorkomende salon vormen zijn. 

Alsook gaan we de verdere opbouw van de nagel en het systeemvijlen verder perfectioneren.

MODULE "PRO"

Je kan kiezen je opleiding te volgen per module of meteen een pakket te kiezen aan voordeeltarief.

VOORDEEL PAKKETTEN

BASIC OPLEIDINGEN

Wens je module per module aan te schaffen, dan zijn de BASIC en de BASIC+ de modules waarmee je start. Hier zijn de voorafgaande module opleidingen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.