MASTER

Gel opleiding

BEKIJK HET AANBOD

Master Opleiding

Alle technieken en methodes die nodig zijn om een salon te kunnen opstarten. OF ben je al professioneel bezig maar je wenst alle hedendaagse technieken meteen in 1 module aan te leren? Wat mag je verwachten: Reverse French en Reverse Inlay technieken. Nagelcorrecties ,Verschillende soorten vormen zoals Almond en Shorties. Uitgebreid aanbod aan Nail Art.

Les 1 MASTER

Shorties

Vele klanten wensen geen lange nagels. Korte nagels met gel komen dan ook steeds meer en meer voor. Toch is het niet altijd even makkelijk om deze te plaatsen.

In deze les ligt de focus op de strakke afwerking en opbouw van korte nagels.

 

Les 2 MASTER

Sjablonen Salon Amandel Vorm

In deze les leer je alles over hoe je op de meest efficiënte manier sjablonen kan aanbrengen zodat deze een prachtige C curve geven en de nagels en vingers slanker lijken. Ook zie je met deze techniek niet dat er verlengt is en voelt het voor je klant aan alsof het haar eigen nagels meteen zijn op die lengte.

Alsook leer je een kleur strak plaatsen.

Les 3 MASTER

Nagelbijter full nail recovery + E-Manicure

Weet je je geen raad met extreem korte nagels en afgepulkte velletjes? Hier focussen wij ons op het behandelen en verlengen van extreem korte of afgebeten nagels.

Je krijgt in deze Les 2 soorten nagelbijters te zien, een gewone nagelbijter en een iets extremer type. We tonen jou zowel een set met color gel als een set met French Manicure. De French Manicure leren we jou aan op maar liefst 3 verschillende manieren. 

Les 4 MASTER

Babyboom

Leer in maar liefst 6 verschillende manieren, met 3 verschillende technieken en 4 verschillende materialen de Perfecte Babyboom maken.

In deze les leer je hoe je op verschillende manieren een mooie babyboom kan aanbrengen. Het is persoonlijk te bepalen welke manier jou het beste ligt.

Maar gegarandeerd dat jij jouw klanten voortaan kan verwennen naar deze zéér gegeerde techniek.

Les 5 MASTER

Reverse French White

French is en blijft mooi en gegeerd zeker voor bruidjes. Al is het maken van een strakke french niet zo evident.

In deze les leer je hoe je een mooie Reverse French kan maken. We maken deze French Manicure met door een Nagelbedverlenging te ontwerpen en we maken de meest strakke smile line. 

Les 6 MASTER

Reverse French Inlay

In deze les leer je hoe je een mooie strakke Reverse French Inlay kan maken.

Wat te verwachten?

Basis verder zetten zoals Reverse French White.

Verlengen met Sjablonen - Strakke smile line - Glass Gel Maken - Inlay Nail art toevoegen - Basis Faden - Apex - Systeemvijlen.

Zodanig jij jouw klanten een prachtige design reverse french kan garanderen. 

MODULE "MASTER"

Je kan kiezen je opleiding te volgen per module of meteen een pakket te kiezen aan voordeeltarief.

VOORDEEL PAKKETTEN

VOORAFGAANDE OPLEIDINGEN

Wens je module per module aan te schaffen, dan zijn de BASIC, BASIC+ en de PRO de modules waarmee je start. Dit zijn de voorafgaande module opleidingen.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.